Soros György féle apokalipszis avagy Európa “lángokban áll!

Egyre fokozódik a Soros György által előidézett apokalipszis, amit megálmodott! Egy pokoli terv, amit Európa jelenleg elszenved!

Európa lángokban áll!

Nem túlzás azt állítani, hogy Európa bizony lángokban áll, és zajlik Soros György terve, ami Európa destabilizálására, a nemzetállamok megszüntetésére, magyarul teljes anarchia és káosz létrehozására irányul!

Franciaország:

Franciaország gyakorlatilag a polgárháború szélén áll! Azok a gazdasági problémák amik a rossz gazdaságpolitika valamint az illegális bevándorlás miatti szociális járulékok növekedése miatt alakultak ki csak az utolsó cseppek voltak abban a bizonyos pohárban! Az emberek elérték tűrőképességük határát, és ma már a kormány és Macron elnök távozását követelik! De nem is akárhogy! Gyakorlatilag valamennyi nagyvárosban folyamatosak a tüntetések és összecsapások a rendőrökkel, aki a több ezres tömeggel szemben szinte tehetetlenek, kínjukban vízágyú, könnygáz, gumilövedék és indokolatlan erőszak alkalmazásával reagálnak. De mint tudjuk erőszak csak erőszakot szül, így a tüntetők is egyre agresszívabbak. Ez az anarchia egy formája, pont olyan, ahogy Soros megálmodta!

Belgium, Dánia:

Belgiumban és Dániában is elkezdődtek a tüntetések, pont ugyanolyan okok miatt, mint ami Franciaországban van. Jelenleg ezek nem olyan méretűek mint a francia, de csak idő kérdése, hogy mikor teljesedik ki!

Olaszország:

Olaszország viszonylag szerencsés helyzetbe került azzal, hogy jobboldali kormány alakult! Nem is akármilyen jobboldali kormány! A kormány talán legkeményebb és egyben legnépszerűbb politikusa Matteo Salvini aki belügyminiszter és miniszterelnök-helyettes is egyben! Kemény, és határozott lépéseket tesznek annak érdekében, hogy ne sikerüljön Soros pokoli tervét Olaszországban végrehajtani. Ennek érdekében gyakorlatilag nullára redukálták a bevándorlók belépését az országba és most azon dolgoznak, hogy akik jelenleg Olaszországban tartózkodnak, azt mielőbb kitoloncolják, visszaküldjék a hazájukba! Ez nagyon bölcs döntés, de sajnos nagyon sokba is kerül, így bizony az olasz gazdaságra és így a polgárokra hatalmas terheket jelent!

Svédország:

Svédország gyakorlatilag elesett! Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy olyan ország, ahol a bevándorlók által elkövetett bűncselekménye száma miatt, a összes bűncselekmények száma ötszörösére emelkedett,  ahonnan a helyi lakosok menekülnek, az az ország elesett!

Ukrajna:

Ukrajna belebonyolódik egy olyan háborúba, aminek egyértelműen csak vesztese lehet, hiszen olyan ez mintha egy egér és egy elefánt csatázna! Felmerül a kérdés, hogy miért teszi mindezt? A válasz egyértelmű! Azért, mert Poroschenko elnököt bizony irányítják a háttérből! A baj csak az, hogy ennek megint rengeteg ember (civil és katona) lesz az áldozata, a kitervelők pedig meleg szobájukban, szivarral és Whiskyvel ünnepelnek!

És mi van Magyarországon?

Magyarországon szerencsére egyenlőre béke és nyugalom! Néha előfordul, hogy 50-100 fizetett provokátor tüntet egy nem létező “tudományt” oktató egyetem mellett, de ők is csak akkor vehetők rá erre, ha éppen szép az idő, van elég ital és “vicces cigarettát” is szerez valaki! Reméljük hazánk kimarad ebből az előre megtervezett, elrendezett apokalipszisből!

 

 

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.