Kinek jött jól Gyurcsány irodájának megsemmisülése? Mire is a koldulás?

Kinek is jött jól, hogy leégett a DK irodája? Hogyan lett hirtelen ilyen nagy kiterjedésű tűz? Mire is koldul Gyurcsány Ferenc?

A fenti kérdések sok emberben felmerülnek főképpen azután, hogy a bizonyos baloldali sajtóorgánumok gyakorlatilag megvádolták a kormányt, hogy közük van a tűz keletkezéséhez.

De nézzük a tényeket.

Mi értelme lenne, hogy a kormány, a Fidesz, a jobboldal felgyújtsa Gyurcsányék irodáját? Anyagi kár okozása? Ugyan már! Nyilván van biztosításuk, így semmi kár nem éri őket! Megfélemlítés? Na ne már….arra lennének sokkal keményebb legális módszerek is. Ellehetetlenítés? Na persze….sok értelme lenne, hiszen Gyurcsány százmilliókat harácsolt össze, nem egy nagy érvágás neki egy tűzeset, amit feltehetően valamelyik biztosítótársaság meg is térít.

De akkor kinek jött jól ez tűzeset?

Na vajon kinek? Esetleg annak az embernek, akinek a cége ellen az ügyészség pár hete nyomozást rendelt el? Esetleg annak az embernek, akiről a nyilvánosságra került információk alapján Nikola Gruevszki korábbi Macedón elnök nagyon sok “disznóságot” tud?  Ezek persze költői kérdések, hiszen aki kicsit jobban belegondol, egyértelműen eldöntheti kinek is jött jól egy tűz, amiben olyan dokumentumok is megsemmisülhettek amik esetleg ott sem voltak!

Mire is koldul most Gyurcsány? Nem olyan ez a kéregetés, mint amit a Jobbik adott elő, amikor az ÁSZ feltárta a tiltott pártfinanszírozásukat?

A tűz egy többemeletes irodaépület, legfelső emeletén pusztított. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy egy ilyen irodaépület nem rendelkezik teljes körű biztosítással ilyen esetekre? De akkor mire is koldul most Gyurcsány meg a pártja?

 

 

 

nyitókép: Blikk

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.