Megkülönböztető jelzés kell a piacon vásárláshoz?! “Mert megtehetjük”- jelentette ki a sofőr!

Miért kell megkülönböztető jelzés a piacon vásárláshoz? Miért parkolhatnak szabálytalanul? “Mert megtehetjük!” – jelentette ki a sofőr!

Érdekes eseménynek voltunk szem- és fül-tanúi ma reggel 09 óra 44 perckor a Bp.III.ker. Kórház utcai piac mellett! Egy mobil kék lámpával ellátott Skoda gépkocsi, aminek az utasterében egy “RENDŐRSÉG” feliratú tábla is volt, szabálytalanul parkolt a járdán!

Processed with MOLDIV

Kb. 20 perc várakozás után megjelent a gépkocsivezető, majd rögtön utána egy másik férfi, aki később a jobb első ülésen foglalt helyett! Mindkét férfi gyümölcsöket illetve újságokat vásárolt!

Processed with MOLDIV

Közben egy arra járó férfi feltette nekik a kérdést, hogy miért kell “kéklámpa” a vásárláshoz és miért parkolnak szabálytalanul, mire a gépkocsi vezetője közölte, hogy: “azért, mert megtehetjük!”, a másik férfi ezt egy kaján vigyor kíséretében nyugtázta!

Processed with MOLDIV

Mivel a gépkocsi utasterében egy rendőrségi felirattal és címerrel ellátott tábla is volt, így vélhetően a rendőrség valamilyen vezető beosztású embere és annak gépkocsivezetője lehetett!

Mivel itt “Hivatali visszaélés” alapos gyanúja merült fel, szerkesztőségünk mind a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál, mind a Főügyészségen feljelentést tett az ügyben!

Vajon milyen halaszthatatlan közfeladat indokolta, hogy munkaidőben, szolgálati gépkocsival, szabálytalanul parkolva vásárolgatnak gyümölcsöt, újságot a piacon? Vagy valóban megtehetik? Pont ők, az igazság és szabályosság bajnokai, akik az 50 helyett 70-el “száguldozókat” már lesből is figyelik és büntetik!

Amint valamelyik szervtől hivatalos választ kapunk, cikkünket frissítjük!

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.