Már civil fegyveresek is védik a határt a bevándorlóktól, akik egyre agresszívabbak!

“Fokozódik a nyomás a határokon, a migránsok egyre durvábbak, de egy migránst sem teheti be a lábát!”

Többek között a címben szereplő mondatot jelentette ki Donald Trump az USA elnöke azon a sajtótájékoztatón, amit magyar idő szerint tegnap esete tartott, a Mexikó felől az USA-ba tartó, többségében guatemalai és hondurasi migránsok ügyében!

„A migránsok nem fognak bejönni az országba” – erősítette meg Trump a korábbi álláspontját. Hozzátette: kormányzata fel fog készülni az egyelőre az amerikai határtól még mintegy 1600 kilométerre menetelő migránsok feltartóztatására. „A hadsereget már odarendeltük, körülbelül 5 ezer katonánk van (a határnál), és még további 10-15 ezer katonát küldhetünk, akik fegyverrel fogják a határt megvédeni” – mondta.

Mindeközben az amerikai lapok sorra jelentetnek meg riportokat olyan, amikben civil emberek is megszólalnak, akik saját tulajdonukban álló önvédelmi fegyvereikkel és nagy adag lőszerrel vonultak fel a határhoz. Kivétel nélkül kijelentik, hogy készen állnak fegyverekkel is megvédeni hazájukat!

 

Forrás: MTI

nyitókép: Origó

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.