Katolikus templomokat támadtak meg Budapesten ismeretlen aktivisták!

Eddig ismeretlen elkövetők rongáltak meg több katolikus templomot Budapesten! “Pedofíliát támogató szervezet” -szöveget tartalmazó matricákat helyeztek el eddig ismeretlen elkövetők több egyházi épületen!

Információink szerint ma reggelre több katolikus templomra is “Pedofíliát Támogató Szervezet” feliratot tartalmazó matricát helyeztek el eddig ismeretlen csoporthoz tartozó elkövetők!

Próbáltuk megtudni Erdő Péter bíboros úrtól, hogy hány templomot érinthet a “támadás”, de eddig nem érkezett válasz a kérdésünkre.

Nem tudni, hogy kik illetve milyen csoport állhat az aljas cselekmény mögött, de mivel több templomon illetve környezetükben található ingatlanon van felszerelve képrögzítő berendezés így megpróbáljuk a felvételeket megszerezni és a SZEMÉLYISÉG JOGOK BETARTÁSÁNAK MELLŐZÉSÉVEL az elkövetők arcát bemutatni! Egy kártérítési pert megér, hogy az ilyen aljas elkövetőket megismerje a nyilvánosság!

A cselekmény amellett, hogy erkölcsileg elítélendő még a szándékos rongálás vétségét is megvalósítja!

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.