Az EU jelenlegi vezetése halálba vezeti Európát, Soros pedig maga az ördög, aki úgy viselkedik, mint Hitler!- mondta Tilly László

Tilly László szerint az EU jelenlegi vezetése a halálba vezeti Európát, mert eladták magukat olyan nagytőkéseknek mint Soros György, aki maga az ördög!

Tilly László a Demokratikus Nemzeti Néppárt elnöke egy televízió műsorban beszélt arról, hogy pártja miként látja Magyarország jövőjét az Európai Unióban:

“Amennyiben a közelgő EP választáson nem történik radikális változás – értem ez alatt, hogy végre egy józanul gondolkodó, nem megvásárolható vezetése lesz az uniónak-, akkor Magyarországnak azonnal ki kell lépnie ebből  az aljas, korrupt, halálba tartó fertőből! Látni kell, hogy az EU jelenlegi vezetése egy morális csődtömeg, akik eladták magukat valamint Európa jövőjét a “nagytőke” képviselőinek!” -mondta Tilly.

Riporteri kérdésre, mely szerint kiket ért a nagytőke alatt illetve mi a nagytőke célja, az alábbi választ adta:

“Természetesen Soros Györgyöt értem alatta, aki maga a megtestesült ördög, a sátáni tervével együtt! Soros minimális erkölcsi tartással sem rendelkezik, számára kizárólag a pénz és hatalom fontos, amit akár nemzetek, fajok kiirtásával és véghez akar vinni! Pont azt akarja megvalósítani amit egykor Hitler is megtett! Vigyorog az emberek arcába, közben lelkiismeret furdalás nélkül hátba szúrja őket! És mivel van elég pénze, így talál megfelelő végrehajtókat, mint például Juncker! Célja pedig egyértelmű: anarchia, káosz, nemzetek destabilizálása, amiből sok pénzt lehet egy befektetőnek keresni!” -mondta Tilly

és a “Stop Soros” törvényre valamint arra, hogy mi a DNNP célja az EU-val kapcsolatban így reagált:

“A Demokratikus Nemzeti Néppárt (DNNP) teljes mértékben támogatja a “Stop Soros” törvényt, valamint Magyarország kormányát a Soros elleni intézkedésekben! De a DNNP sokkal radikálisabb intézkedéseket is eltud képzelni Sorossal és az általa pénzelt szervezetekkel szemben! A DNNP szerint ezek teljes felszámolása, megszüntetése, betiltása a megoldás! Sorosnak meg kell mutatni, hogy Magyarország nem az “Ő félék” terepe! Tilly László külön kiemelte, hogy azok a magyarországi  ellenzéki pártok akik pénzért vagy beteg ideológiai okok miatt most is az EU mellett kardoskodnak, bizony egyszerűen hazaárulást követnek el, amiért remélhetőleg egyszer egy DNNP kormány alatt felelniük kell és garantáltan börtönben fogják utolsó éveiket tölteni!” – jelentette ki Tilly László a DNNP elnöke.

 

 

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.