Megöltek egy 8 éves kislányt Veszprém megyében. A 16 éves gyanúsított őrizetben!

Egy 16 éves cigány fiú lehet a 8 éves sólyi kislány gyilkosa!

 

A Veszprém Megyei Rendőr-Főkapitányság közleménye szerint elfogták és őrizetbe vették a 16 éves hajmáskéri F. Ferencet aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy megölte a 8 éves sólyi lakos Adriennt!

Úgy tudjuk a gyanúsított kihallgatása jelenleg is folyamatban van, így egyenlőre sem az elkövetés módja, sem motivációja nem ismert.

Egyenlőre annyit lehet tudni, hogy a nyolc éves kislány a házuk udvarán játszott, ahonnan péntek késő délután eltűnt. A kislány eltűnését tegnap este édesapja jelentette. A kislány keresése azonnal megkezdődött, kutyákkal, helikopterrel is keresték, melynek eredményeként a mai napon hajnal 2 óra körül  Királyszentistván közelében egy patakban megtalálták Adrienn lemeztelenített holttestét. Ruháit a közelben egy bokros területen találták meg. A kislány testén olyan sérülések voltak, amik idegenkezűségre utaltak, így a továbbiakban emberölés bűntett alapos gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen. Ennek eredményeként jutottak el a nyomozók a 16 éves hajmáskéri F. Ferenchez. Ferencről annyit lehet tudni, hogy ismerte a kislányt, mivel bátyjának óvodai csoporttársa, ismerőse volt. F. Ferenc szüleivel a hajmáskéri cigánysoron élt.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.