A Jobbik már tényleg Ballik? Teljes a skizofrénia a Jobbikban!

A hétvégi “libsitünti” megmutatta, hogy a Jobbik már teljesen elvesztette jobboldali jellegét! Együtt tüntettek azzal a Gyurcsány Ferenccel, aki korábban őket gumilövedékkel lövette, kardlappal verette!

Mint az ismeretes, a hétvégén tüntetett a baloldali ellenzék, mert nem képesek tiszteletben tartani a szavazók 2/3-ának döntését, mely szerint nem kérnek sem a vállaltan baloldali ( MSZP, DK, LMP) sem a a szemérmeskedő, de cselekedeteiben igazoltan baloldali eszméket valló Jobbik kormányból!

Dacos gyermekként viselkedve kérik egy új választás kiírását, ami persze csak egy dologra lenne jó: sok milliárd közpénz ismételt elköltésére és az emberek “szívatására”. Azt képtelenek felfogni, hogy az emberek többsége biztonságot, rendet, nyugalmat akar az országban, ezért nem kér az ő beteg politikai értékrendjükből!

Az nem okoz meglepetést, hogy az MSZP, DK, LMP így gondolkodik és részt vesz olyan tüntetésen ami a végén inkább “tudatmódosító alatt állók orgiája” volt, de az sokakban kiverte a biztosítékot, hogy a szebb napokat látott Jobbiknak nevezett, de mára baloldalivá vált párt is csatlakozott!

És ha ez még nem elég, akkor hab a tortán, hogy Vona mellett (akitől nem is várható más), olyan egykori radikális emberek is részt vettek mint Z. Kárpát Dániel, Toroczkai László vagy Volner János! Igen, ezek az emberek együtt tüntettek azzal a Gyurcsány Ferenccel, aki korábban őket gumilövedékkel lövette, kardlappal verette! Erre már nincsenek szavak, csak szánalom és hányinger!

 

 

nyitókép: magyaridők

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.