Soros emberei a szervezett bűnözésben is jelen lehetnek és jobboldali politikusokat fenyegetnek!

Soros György emberei a magyar szervezett bűnözői körökben is jelen  lehetnek és jobboldali politikusokat fenyegetnek! A Demokratikus Nemzeti Néppárt elnöke szerint ez olyan nemzetbiztonsági veszélyt jelent, amit vizsgálni kell, ezért az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságához fordul!

A Demokratikus Nemzeti Néppárt honlapján megjelent egy idézet, amelyben Tilly László a DNNP elnöke az alábbiakat mondja:

” Ha Soros György jó ember lenne, akkor azt a sok milliárd dollárt amit Európa inváziójára fordított, inkább a szegény és háború sújtotta országok éhezőinek élelmezésére költötte volna!” -mondta Tilly László

Ez persze kiverte a biztosítékot a balliberálisok között, hiszen rámutat egy alapvető igazságra Soros tevékenységéről!

Erre a posztra reagált egy megosztásban .Péter nevű személy, aki miután egy hozzászóló hölgyet alázott meg minősíthetetlen stílusban utána Tilly Lászlót a DNNP elnökét életveszélyesen megfenyegette!

Tilly László lapunk kérdésére elmondta, hogy:

Az engem ért fenyegetéssel nem foglalkozom, hiszen aki fenyegetőzik az egy jellemtelen, primitív, gyáva alak, ez látszik abban a hozzászólásában is ahol egy hölgynek válaszol kritikán aluli stílusban. Az viszont jelentős nemzetbiztonsági veszélyt jelent, hogy .Péter aki korábban a rendőrség hivatásos állományú tagja volt, és akinek azért kellett – közös megegyezéssel távozni a rendőrségtől- mert egy, bűnözői körökben csak  “Svájci Mikiként” ismert  bűnözővel került szoros kapcsolatba! “Svájci Miki”  prostituáltak futtatásával foglalkozott, akiket Svájcban és Németországban “dolgoztatott”!  .Péter a rendőrségtől történő távozása után egy négy üzletből álló gyorsétkezde hálózat tulajdonosa lett! Ezt rendőri fizetéséből nyilván nem tudta volna megtenni! Ez az ember védi most ilyen vehemensen Soros Györgyöt. Így felmerül a kérdés, hogy van-e kapcsolat Soros és a szervezett bűnözés között. Ezért a parlament nemzetbiztonsági bizottságához fordulunk ennek kivizsgálására! Amennyiben nincs kapcsolat és .Péter csak tájékozatlanságából adódva védi erőszakosan Sorost, akkor viszont az ügyészségnek kell kivizsgálni, hogy egy leszerelt rendőrnek miből volt akkora vagyona, hogy egy négy üzletből álló gyorsétkezde hálózatot kiépítsen! Ezt különösen annak fényében, hogy .Péter egy ismert bűnözővel tartott fent szoros kapcsolatot, ezt volt kollégái többen is megerősítették és bíróság előtt is hajlandóak tanúsítani! 

.Péter egykori kollégái úgy jellemezték, hogy arogáns, erőszakos, agresszív ember, akinek egy percet sem lett volna szabad a rendőrség állományában eltölteni! Ezért is gyakoroltak nyomást feletteseikre, hogy távolítsák el az állományból!

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.