Mesterházy nagyot akart mondani, de az eredmény az lett, hogy felmerül a kérdés: Mennyire beszámítható ez az ember?

Mesterházy nagyot akart mondani, de az eredmény az lett, hogy felmerül a kérdés: Mennyire beszámítható ez az ember?

Mesterházy Attila közösségi oldalán reagált Lázár János Bécsben készült videójára, amelyben Lázár bemutatja, hogy változott negatív irányba Bécs arculata, közbiztonsága, mióta migránsok árasztották el! Erre Mesterházy így reagált:

“Most tényleg azt mondja Lázár, hogy ha nem a Fidesz nyer, akkor Budapest olyan lesz mint Bécs? Az a Bécs, amit a világ legélhetőbb városának tartanak? Hát János, drukkoljunk együtt a bukásotoknak! 😀 😀 :D”- tartalmazza Mesterházy bejegyzése.

Jogosan merült fel a kérdés a tisztelt olvasóban, hogy Magyarországon miért nem vizsgálják pszichológusok, hogy egy országgyűlési képviselő cselekvőképes-e,  alkalmas-e arra, hogy tényeket értelmezzen! Továbbá ez a képviselő még miniszterelnök jelölt is volt! Mesterházynak nem sikerült a fenti videó tartalmának értelmezése. Az is pszichológiai vizsgálat tárgyát képezhetné, hogy aki nem képes egy olyan veszélyhelyzetet megfelelően, kellő súllyal értelmezni mint a migráció, betölthet-e politikai tisztséget!

Iskolában erre mondja a tanár: “Ülj le Attila, megbuktál!”

 

 

 

Nyitókép: Pestisrácok

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.