Karácsony Gergely Óbudán kampányol munkaidőben! Megkérdeztük miként számolja ezt el. – videóval –

Karácsony Gergely miniszterelnök jelölt Óbudán kampányol munkaidőben, miközben Zugló polgármestere! Megkérdeztük miként számolja ezt el! – videóval –

Megkérdeztük Karácsonyt Gergelyt, hogy miként számolja el, hogy munkaidőben Óbudán kampányol, mikor neki a zuglói polgármesteri hivatalban kellene Zuglóért dolgoznia.

Karácsony azt válaszolta, hogy szabadságot vett ki, és minden alkalommal amikor kampányol, akkor szabadságon van, de azért reggel hatkor bement “aláírni”! Amikor felhívtuk a figyelmét, hogy jogszabályok nem engedik meg, hogy szabadsága alatt aláírjon, akkor azt felelete, hogy “nálunk azért nagyobb a rugalmasság”!

Kérdés, hogy egy egyértelmű jogszabályt hogy lehet “RUGALMASAN KEZELNI” valamint azt, hogy mennyire jogszerűek azok a dokumentumok, amit egy szabadságon lévő polgármester szabadságának ideje alatt írt alá? És persze az is, hogy éri-e hátrány  Zugló polgárait, hogy polgármesterük kampány miatt több napot szabadságon tölt?

 

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.