Szél Bernadett megint Soros egyik emberével találkozott

Szél Bernadett megint Soros egyik emberével találkozott!

Szél Bernadett futószalagon tárgyal Soros embereivel. Ma azzal a Philippe Lambertssel találkozott, aki Soros György megbízható szövetségeseként minden lehetséges alkalommal támadta Magyarországot. Az Európai Parlament zöldpárti frakciójának vezetője korábban uniós vizsgálatot követelt a magyar bevándorláspolitika miatt és a migránsok betelepítésének híve.

Nem ez az első eset:

Szél Bernadett brüsszeli útján azzal a Věra Jourovával tárgyalt, aki brüsszeli biztosként személyesen találkozgat Soros Györggyel és elismerte, az “EU lépéseinek szívében” a Soros-hálózat értékei állnak. Jourová ugyancsak Magyarország büntetését követelte.

De mi is az LMP célja:

Egyre világosabb, hogy az LMP is kész a Soros-terv végrehajtására, azt is nyíltan elmondták, hogy nem tudják máshogy elképzelni a migrációs válság megoldását, csak a kötelező kvóta bevezetésével. Az LMP európai parlamenti képviselője eddig minden migránspárti brüsszeli jelentést meg is szavazott. – írja a Fidesz-frakció az MTI által kiadott közleményében!

Az MLH megkereste az LMP sajtóosztályát az ügyben, de eddig -tőlük megszokott módon- nem reagáltak!

Forrás: MTI

 

 

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.