Pénz vagy a beteg gyermekek gyógyulása fontosabb a pártoknak? – a DNNP feladta a leckét..

A pártok ne vegyék fel a nekik járó állami támogatást (“kampánypénzt”) hanem adják a gyermekklinikáknak! -szól a DNNP javaslata.

 

A Demokratikus Nemzeti Néppárt nem veszi fel a nekik járó állami támogatást a 2018-as választásokra és arra kérik a többi pártot, hogy Ők se vegyék fel, hanem az erre elkülönített pénzösszeget adják oda Magyarország gyermekklinikáinak! – írják az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Mint írják: 

“Felháborítónak tartjuk sok százmillió Forint közpénz felesleges elköltését plakátokra, fizetett reklámokra a médiákban, miközben az emberek többsége nem ezek alapján dönti el, hogy melyik pártra szavaz! Egy értelmes, felelősségteljes ember tájékozódik a pártok programjai felöl és úgy hozza meg döntését!”

továbbá:

“Most kiderül, hogy melyik párt számára fontosabb a gyermekek egészsége és melyiknek a pénz!
Amelyik párt nem csatlakozik a kezdeményezéshez és felveszi az állami támogatást, az egyértelmű jelét adja, hogy számukra a politika csak a pénzről, hatalomról szól, nem a magyar emberekről, nem Magyarországról!” -írják közleményükben!

A közösségi oldalakon a hozzászólók nagy többsége támogatja a Demokratikus Nemzeti Néppárt kezdeményezését!

Kerestük a többi pártot is, de a megkérdezettek mind azt mondták, hogy még átgondolják csatlakoznak-e a fenti kezdeményezéshez!

 

Forrás: MTI-OS,         nyitókép: www.dnnp.hu

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Feliratkozás a hírlevelünkre

MLH Written by:

Comments are closed.