“Akkor Európa iszlám lesz, és akkor mi van?”- mentális zavar az atv stúdiójában?

“Akkor Európa iszlám lesz, és akkor mi van?”- mentális zavar az atv stúdiójában? – Papp Réka Kinga botrányos viselkedése!

 

A bevándorlás volt a témája annak a műsornak, amiben Papp Réka Kinga nevű hölgy, akinek szerepköre nehezen beazonosítható,
hiszen szerepelt már mint újságíró, liberális gondolkodó, “civil” aktivista,  “komikus” (inkább tragikomikus-a szerk.)
egy érdekes, ugyanakkor botrányos kijelentést tett!  

Kijelentése már-már súrolja a garázdaság törvényi tényállását! Hiszen másokban megbotránkozást, riadalmat keltett, de mivel hazánkban szólásszabadság van, így nincs mit tenni ellene.

Csapongó gondolatok, teljes káosz a fejben:

 

” Persze, szüljünk öt-hat gyereket, hogy ne verjenek meg a férjeink…”

– szavakkal próbált reagálni a jelenlegi népesedés politikára, majd másfél perc múlva közölte, hogy:

” és ha iszlamizálódik Európa, akkor tudod mi lesz? Akkor Európa iszlám lesz! És akkor mi van?”

Nyilván fogalma sincs arról, hogy az iszlám világban a feminista eszméivel már régen nem élne, hogy egy iszlám társadalomban nőként nemhogy tv-ben nem szerepelhetne, de még újságban sem írogathatna, hogy a róla nyilvánosságra került információk alapján már halálra kövezték volna! De ez csak tudatlanságát mutatja!

Mentális zavar?

Megkérdeztünk egy neve elhallgatását kérő pszichiátert ( ami érthető, hiszen tudjuk, hogy a liberális társadalom csak akkor nem kirekesztő ha az ő eszméjükről van szó), hogy utalhat-e mentális zavarra, ha egy ember ilyen gyorsan csapong a szélsőségek, végletek között! Válasza az volt:

“hogy nyilván csak további vizsgálatok tudnák kideríteni , hogy mi állhat ennek a hátterében, de ha ez nem egy tudatos médiahack, nem egy tudatos provokáció, vagy nem ismeret hiány az iszlám kultúrával szemben, akkor bizony komoly mentális zavarokra derülhetne fény!”

Természetesen most is kíváncsiak voltunk a hazai pártok véleményére is, de e-mailban feltett kérdéseinkre csak a legnagyobb parlamenten kívüli párt a Demokratikus Nemzeti Néppárt válaszolt!

 

Tilly László a DNNP elnöke levelében azt írta, hogy:

“Papp Réka Kinga nem politikus, őszintés szólva közéleti szereplőnek sem tartom, véleményem szerint csupán egy provokátor, aki -mint láthatjuk az Atv műsorában – azt sem tudja miről beszél, csak a betanult liberális szöveget mantrázza! Szerencsére az ilyen embereknek semmi ráhatása nincs a politikai életre, így amit mond azt nem szabad komolyan venni, nem kell vele foglalkozni. Az viszont minden elárul az Atv vezetőiről, szerkesztőiről, hogy ilyen színvonalú műsorokkal próbálják az emberek agyát átmosni, ilyen szellemi képességekkel rendelkező embereket szólaltatnak meg politikai témában!”

 

Fotó: szelsokozep.com, wikipedia

 

 

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.