Egyre szövevényesebb a Czeglédy ügy!

Egyre szövevényesebb a Czeglédy ügy!

Újabb három ember került előzetes letartóztatásba a Czeglédy ügyben. A gyanú szerint mind a hárman Czeglédy utasításai alapján vettek részt a bűnszervezet működésében. Az ügyben eddig nyilvánosságra került információk alapján 15 ember ellen indult eljárás. Három milliárdos költségvetési csalás a gyanú, amit diák munkások közvetítése során valósított meg.

A Csongrád megyei Főügyészség közleménye szerint:

” A mai napon újabb három személy előzetes letartóztatását kezdeményezte a nyomozási bírónál. A gyanú szerint mind a hárman Czeglédy Csaba utasításai és irányítása szerint vettek részt a bűnszervezet tevékenységében.”

A Fidesz szerint Czeglédy ügye valójában Gyurcsány Ferenc korrupciós ügye!

Azt Gyurcsány Ferenc is elismerte, hogy az Altus Zrt. korábban kölcsönt adott Czeglédy Csabának, de a részletről először nem akart tudni, később viszont mondott részleteket amik teljesen zavarosak! Elmondása szerint a részleteket a “vezérigazgató asszony” azaz a felesége ismeri, őt kellene megkérdezni!

Elektronikusan próbáltuk megkeresni  a DK és az MSZP sajtóosztályát, de kérdéseinkre eddig nem érkezett válasz!

Tilly László a DNNP elnöke válaszában azt írta:

” 2006-óta bizonyíthatóan tudjuk, hogy Gyurcsány Ferenc hazudik reggel, délben, este, hiszen ezeket Ő maga jelentette ki! Ezek alapján a DNNP Gyurcsány Ferencnek azt sem hiszi el amit kérdez, így a magyarázkodását blöffnek tekintjük és reméljük, hogy a hatóságok körültekintően  járnak el az ügyben és Gyurcsány Ferenc szerepét is tisztázni fogják!”

 

Forrás: MTVA, MTI, Origo

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.