Botka László visszalép, Ujhelyi lemond!

 

Botka visszalép, Ujhelyi lemond! Szétesik az MSZP?

Fotó: Google

Ma délelőtt Botka László az MSZP miniszterelnök jelöltje bejelentette, hogy visszalép!

Botka azzal indokolta döntését, hogy nem volt képes összehozni egy olyan baloldali összefogást, amely alkalmas lenne a kormány leváltására! Úgy gondolja, hogy munkáját az MSZP-n belül szándékosan ellehetetlenítik a Fidesz emberei.

Mint írta: ” Azt sem tudtam, hogy a politikai maffia mennyire behálózta a demokratikus ellenzéket, benne sajnos a saját pártomat is.”

Hétfő délelőtt bejelentette lemondását Ujhelyi István, az MSZP alelnöke is. Közleménye szerint “méltatlan és vállalhatatlan az a folyamat ami a demokratikus oldalon történik..”

A pártok közül eddig egyedül a Demokratikus Nemzeti Néppárt (DNNP) reagált, akik közleményükben azt írták: “A baloldal teljesen szétesett, kormányzásra alkalmatlan! Hiába próbálnak meg rengeteg pénzből egy hazugságon alapuló programot összeállítani, hiába próbálnak összefogni, a belőlük hiányzó emberi értékek miatt ez soha nem fog megvalósulni!” – áll a DNNP közleményében!

 

Forrás:MTI OS

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.