Létezik “Soros terv”?

Létezik a “Soros terv”?

A válasz koránt sem olyan egyszerű mint gondolnánk! Ahány ház annyi szokás tartja a mondás. Soros ügyben ahány párt ( nem csak magyar) annyi álláspont! Egy dolog viszont biztos: Soros -mint pénzügyi spekuláns- csak két dolgot tart szem előtt: anyagi hasznát és hatalmi pozícióját! De nézzük néhány Magyarországon működő párt álláspontját:
Fotó: Google

 

A kormány véleménye Soros ügyében mindenki számára ismert, hiszen hamarosan konzultálhatunk róla. Orbán Viktor szerint létezik Soros terv, ami ellen határozottan kíván fellépni, ezért kéri a konzultáció során az állampolgárok ismételt felhatalmazását.

Fotó: Google

Azt is tudjuk, hogy a baloldali pártok teljes vállszélességgel kiállnak Soros tevékenysége mellet, a “Soros Terv” létezését határozottan tagadják! Hogy ez mennyire van összefüggésben azzal, hogy baloldali pártokkal kapcsolatban álló civilszervezetek Soros érdekeltségi körébe tartoznak, azt csak feltételezni lehet, hiszen ezekre konkrét  bizonyítékot találni nyilván nem lehet.

Fotó:Google        Fotó:Google

Hogy a Jobbik milyen véleményen van, az meghatározhatatlan. Korábban voltak utalások arra, hogy Soros olyan tevékenységet folytat Magyarországon ami az országra nézve veszélyes lehet, de mivel náluk a vélemények naponta változnak, így nem lehet követni, hogy mi a jelen álláspontjuk. Megpróbáltuk a mai napi álláspontjukat megtudni, de a sajtóosztályuk nem válaszolt e-mailban feltett kérdésünkre. Persze sok jelentősége nem is lenne, hiszen amit ma válaszolnak az náluk nem biztos, hogy holnapra nem változik meg teljesen!

Fotó:Google

Megkérdeztünk a jelenlegi legerősebb Parlamenten kívüli pártot is, így kérdésünkre Tilly László a Demokratikus Nemzeti Néppárt (DNNP) Elnöke elmondta, hogy pártuk véleménye szerint létezik Soros terv!  “Soros György mindent elkövet, hogy Magyarországot destabilizálja, ezért már nem csak álcivil szervezeteket hoz létre, hanem baloldali anarchista politikai pártokat is, amelyek valódi célja az anarchia, a közrend, köznyugalom megzavarása -mondta Tilly László!  Válaszában arra is kitért, hogy a DNNP mint konstruktív ellenzéki párt minden olyan javaslatot, programot támogat ami Magyarország és a magyar emberek érdekét szolgálja, így a Nemzeti Konzultációt a Soros tervről támogatják, bár hozzá tette, hogy a DNNP ezt sokkal költséghatékonyabban, on-line formában oldaná meg!

Forrás:Google

A fentiek rávilágítanak, hogy nem könnyű vállalkozás eldönteni, hogy valóban létezik-e Soros terv! Egy biztos: valami oka csak van annak, hogy Soros György több országban persona non grata!

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.